Paleo na słodko : bez glutenu, bez nabiału i bez cukru, naturalnie i ze smakiem!
"Bez glutenu, bez nabiału i bez cukru, naturalnie i ze smakiem! "
Autor: Karus-Wysocka, Katarzyna.
Uwielbiam przygotowywać słodkości i kocham dzielić się nimi z innymi. Uwielbiam też wyzwania i nie boję się podejmować kolejnych prób mimo niejednego fiaska. Dlatego oddaję w Wasze ręce książkę dla mnie wyjątkową, wypełnioną po brzegi recepturami, za którymi kryje się wiele anegdot, osobistych historii i doświadczeń.
Mogą z nich korzystać również weganie oraz
osoby borykające się z alergiami i nietolerancjami pokarmowymi, m.in. chore na celiakię i z nieceliakalną nietolerancją glutenu.
Poza tym nic nie stoi na przeszkodzie, aby z moich przepisów korzystali smakosze lubiący wyzwania. W końcu nie codziennie piecze się ciasto bez mąki albo suszy bezę bez cukru!
[Autorka]
Odpowiedzialność: | Katarzyna Karus-Wysocka. | ||||||||||
Hasła: | Zdrowe odżywianie Ciasta Desery Lody (słodycze) Słodycze Dieta bezglutenowa Alergia pokarmowa Weganizm Przepisy kulinarne | ||||||||||
Adres wydawniczy: | Poznań : Publicat, copyright 2018. | ||||||||||
Opis fizyczny: | 271, [1] strona : ilustracje kolorowe ; 27 cm. Uwagi: | Bibliografia na stronie [272]. Indeks. | Forma gatunek: | Książki. Poradniki i przewodniki. | Dziedzina: | Kulinaria | Powstanie dzieła: | 2018 r. | Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)