Przejdź do menu Przejdź do Zawartości strony Przejdź do Stopki
_

Biblioteka Publiczna

w Dzielnicy MOKOTÓW m.st. Warszawy

#




Sekrety kuchni doskonałej - Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy
book
Napis Brak okładki i kartki książki

Sekrety kuchni doskonałej : jak zostać mistrzem sztuki kulinarnej

Tytuł oryginału : "Cooked to perfection, ".

Autor: Willan, Anne.





Informacje o pozycji
Odpowiedzialność:Anne Willan ; zdjęcia Peter Williams ; [tłumaczenie z angielskiego Bożena Mierzejewska].
Hasła:Przepisy kulinarne
Adres wydawniczy:Warszawa : "Arkady", 2000.
Opis fizyczny:320 stron : ilustracje kolorowe ; 29 cm.
Uwagi:Indeks.
Forma gatunek:Książki. Publikacje popularnonaukowe.
Powstanie dzieła:1997 r.
Twórcy:Mierzejewska, Bożena. Tł.

Williams, Peter. Fotografie

Skocz do:Dodaj recenzje, komentarz




Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):


(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

BD nr III
ul. Tuchlińska 2A
tel. 22 843 20 87

Sygnatura: 64
Numer inw.: 29782
Dostępność: tylko na miejscu

schowek

WKK Dla Instytucji
ul. Odyńca 71A
tel. 22 121 12 06

Sygnatura: 64
Numer inw.: 59403
Dostępność: wypożyczana dla instytucji na 360 dni

schowek0




Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki:






Komentarze i rezencje

Recenzje pozycji

Opinię możesz wyrazić po zalogowaniu się na swoje Konto Czytelnika.




Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy