A jeśli już jesteś w Niebie : przesłania z drugiej strony pozwalające doświadczyć Nieba na ziemi
Inny tytuł: " ".
"Przesłania z drugiej strony pozwalające doświadczyć Nieba na ziemi "
Autor: Moorjani, Anita.
Książka Anity Moorjani, autorki bestsellera "Umrzeć by stać się sobą" zawiera przesłanie z życia po życiu, które stanie się fundament twojego Nieba na ziemi. Książka zawiera techniki uzdrawiania duchowego, dzięki którym wyzwolisz się od negatywnych myśli i energii. W końcu przestaniesz zadowalać i spełniać oczekiwania innych wbrew sobie.Wskaże, jak podążać za własnym sercem i
marzeniami. Dzięki niej staniesz się człowiekiem, który ceni swoje doświadczenia i wybiera tylko to, co wzbogaca jego duchowość i życie. Ścieżka rozwoju duchowego może być wyboista i trudna, ale ma swój początek w bezwarunkowej miłość do samego siebie. Stwórz swoje własne Niebo tu i teraz!
Zobacz pełny opisOdpowiedzialność: | Anita Moorjani ; [tłumaczenie Anna Lewicka]. | ||||||||||||
Hasła: | Duchowość Niebo (religia) Parapsychologia Śmierć kliniczna Poradnik | ||||||||||||
Adres wydawniczy: | Białystok : Studio Astropsychologii, 2021. | ||||||||||||
Wydanie: | Wydanie II - dodruk. | ||||||||||||
Opis fizyczny: | 239, [5] stron ; 21 cm. Forma gatunek: | Książki. Poradniki i przewodniki. | Dziedzina: | Psychologia | Religia i duchowość Powstanie dzieła: | 2016 r. | Twórcy: | Lewicka, Anna. Tłumaczenie | Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
DWM
Aleje Niepodległości 19
tel. 22 853 01 71
Sygnatura: Edukacyjne: 2545
Numer inw.: 2545
Pozycja niedostępna
Notka biograficzna:
Moorjani, Anita
Anita Moorjani ur. Anita Shamdasani ur. 16 marca 1959 r. jest autorką bestsellera New York Timesa Dying to be Me. Po diagnozie raka w 2002 r. Moorjani została przewieziona do szpitala w 2006 r., gdzie leżała w śpiączce przez 30 godzin, podczas których Moorjani twierdzi, że przeszła doświadczenie z pogranicza śmierci.
Źródło: en.wikipedia.org