Żydowskie gotowanie : proste i oryginalne przepisy na smaczne potrawy
Tytuł oryginału : "Jewish cooking ".
Autor: Gold, Lee.
Odpowiedzialność: | Lee Gold ; tłumaczenie Elżbieta Maciejewska. | ||||||||
Hasła: | Kuchnia żydowska Książka kucharska Poradnik Przepisy | ||||||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Filar, copyright 2000. | ||||||||
Opis fizyczny: | 127 stron : ilustracje (głównie kolorowe) ; 24 cm. Uwagi: | Tytuł oryginalny: Jewish cooking, 1998. Indeks. | Dziedzina: | Kulinaria | Twórcy: | Kaźmierczak-Maciejewska, Elżbieta. Tłumaczenie | Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
CzN nr IV
ul Wiktorska 10
tel. 22 845 00 88
Sygnatura: D-4409
Numer inw.: 60550
Dostępność: tylko na miejscu