Ryby są super : przepisy Karola i Doroty na ryby i owoce morza : 80 przepisów
Autor: Okrasa, Karol.
Odpowiedzialność: | Karol Okrasa, Dorota Wellman. | ||||||||||||||||
Hasła: | Okrasa, Karol (1978- ) 2001- Kucharstwo Mięczaki Przetwory Ryby Skorupiaki Przepisy kulinarne | ||||||||||||||||
Adres wydawniczy: | [Miejsce nieznane] : Lidl Polska, [około 2015]. | ||||||||||||||||
Opis fizyczny: | 286, [2] strony : ilustracje ; 25 cm. Uwagi: | Na okładce: Kuchnia Lidla.pl. Na książce brak numeru ISBN. | Forma gatunek: | Książki. Poradniki i przewodniki. | Dziedzina: | Kulinaria | Powstanie dzieła: | 2015 r. | Twórcy: | Wellman, Dorota. Autor | Powiązane zestawienia: | Kuchnia | Przepisy kulinarne Ryby Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
Wyp. Nr 8
Aleje Niepodległości 19
tel. 22 848 95 87
Sygnatura: 64
Numer inw.: 84284
Dostępność: można wypożyczyć na 30 dni
CzN nr IV
ul Wiktorska 10
tel. 22 845 00 88
Sygnatura: D-4193
Numer inw.: 60069
Dostępność: tylko na miejscu
Notka biograficzna:
Okrasa, Karol
Karol Okrasa ur. 20 maja 1978 w Białej Podlaskiej – polski kucharz, autor i prezenter telewizyjnych programów o tematyce kulinarnej. Jest jednym z założycieli Fundacji Klubu Szefów Kuchni 2008, której celem jest propagowanie kultury stołu w Polsce oraz poza jej granicami. Jest szefem kuchni w restauracji „Platter” by Karol Okrasa.
Źródło: wikipedia.org