Dołma azerbejdżańska
Tytuł oryginału: "Azǝrbaycan dolması ".
Odpowiedzialność: | [odpowiedzialny za publikację Samir Rzayev]. | ||||||||||||
Seria: | Kuchnia Azerbejdżanu | ||||||||||||
Hasła: | Kuchnia azerbejdżańska Przepisy kulinarne Kulinaria | ||||||||||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Oficyna Olszynka, 2016. | ||||||||||||
Wydanie: | Wydanie drugie. | ||||||||||||
Opis fizyczny: | 30 stron : fotografie ; 21 cm. Forma gatunek: | Książki. Poradniki i przewodniki. | Dziedzina: | Kulinaria | Powstanie dzieła: | 2016 r. | Twórcy: | Rzayev, Samir. Redakcja | Powiązane zestawienia: | Przepisy kulinarne | Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
CzN nr IV
ul Wiktorska 10
tel. 22 845 00 88
Sygnatura: 59.623
Numer inw.: 59623
Dostępność: tylko na miejscu