Sztukamięs ze szlachtuza : nieopowiedziana historia mięsa
"Nieopowiedziana historia mięsa "
Autor: Kasprzyk-Chevriaux, Magdalena.
Odpowiedzialność: | Magdalena Kasprzyk-Chevriaux. | ||||||||||||
Hasła: | Książka kucharska Kuchnia polska Kultura stołu Mięso Przepisy kulinarne Polska Publicystyka | ||||||||||||
Adres wydawniczy: | Wołowiec : Wydawnictwo Czarne, 2021. | ||||||||||||
Wydanie: | Wydanie I. | ||||||||||||
Opis fizyczny: | 326, [2] strony : ilustracje ; 23 cm. Uwagi: | Bibliografia na stronach 311-324. | Forma gatunek: | Książki. Literatura faktu, eseje, publicystyka. | Dziedzina: | Etnologia i antropologia kulturowa | Historia Kulinaria Zakres czasowy: | 1301-1945 r. | Powstanie dzieła: | 2021 r. | Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
Wyp. Nr 20
ul. Żuławskiego 4/6
tel. 22 627 42 22
Sygnatura: 64
Numer inw.: 84088
Dostępność: można wypożyczyć na 30 dni
Wyp nr 104
ul. Ludowa 4
tel. 22 840 29 01
Sygnatura: 64
Numer inw.: 48245
Dostępność: wypożyczana na 14 dni