Food safety handbook
Autor: Schmidt, Ronald H.
As with the beginning of the twentieth century, when food safety standards and the therapeutic benefits of certain foods and supplements first caught the public’s attention, the dawn of the twenty-first century finds a great social priority placed on the science of food safety. Ronald Schmidt and Gary Rodrick’s Food Safety Handbook provides a single, comprehensive reference on all major food safety issues. This expansive volume covers current United States and international regulatory information, food safety in biotechnology, myriad food hazards, food safety surveillance, and risk prevention.
Odpowiedzialność: | Ronald H. Schmidt and Gary E. Rodrick. | ||||||||||||||
Hasła: | Bezpieczeństwo żywności Jakość żywności Przemysł rolno-spożywczy Toksykologia żywności Podręcznik | ||||||||||||||
Adres wydawniczy: | Hoboken, N.J. : Wiley-Interscience, copyright 2003. | ||||||||||||||
Opis fizyczny: | XII, [1], 850 stron : ilutracje ; 24 cm. Uwagi: | Bibliografia przy rozdziałach. Indeks. | Forma gatunek: | Książki. Publikacje dydaktyczne. Publikacje naukowe. | Dziedzina: | Gospodarka, ekonomia, finanse | Powstanie dzieła: | 2003 r. | Twórcy: | Rodrick, Gary E. (1943- ). Autor | Odbiorcy: | Studenci. | Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
CzN nr XXI
ul. Bukietowa 4A
tel. 22 898 30 33
Sygnatura: 16067
Numer inw.: 16067
Dostępność: tylko na miejscu