Przejdź do menu Przejdź do Zawartości strony Przejdź do Stopki
_

Biblioteka Publiczna

w Dzielnicy MOKOTÓW m.st. Warszawy

#




- Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy
Okładka książki Food safety handbook / Ronald H. Schmidt and Gary E. Rodrick.
Okładka pozycji Food safety handbook

Food safety handbook

Autor: Schmidt, Ronald H.




As with the beginning of the twentieth century, when food safety standards and the therapeutic benefits of certain foods and supplements first caught the public’s attention, the dawn of the twenty-first century finds a great social priority placed on the science of food safety. Ronald Schmidt and Gary Rodrick’s Food Safety Handbook provides a single, comprehensive reference on all major food safety issues. This expansive volume covers current United States and international regulatory information, food safety in biotechnology, myriad food hazards, food safety surveillance, and risk prevention.


Informacje o pozycji
Odpowiedzialność:Ronald H. Schmidt and Gary E. Rodrick.
Hasła:Bezpieczeństwo żywności
Jakość żywności
Przemysł rolno-spożywczy
Toksykologia żywności
Podręcznik
Adres wydawniczy:Hoboken, N.J. : Wiley-Interscience, copyright 2003.
Opis fizyczny:XII, [1], 850 stron : ilutracje ; 24 cm.
Uwagi:Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
Forma gatunek:Książki. Publikacje dydaktyczne. Publikacje naukowe.
Dziedzina:Gospodarka, ekonomia, finanse
Powstanie dzieła:2003 r.
Twórcy:Rodrick, Gary E. (1943- ). Autor

Odbiorcy:Studenci.
Skocz do:Dodaj recenzje, komentarz




Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):


(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

CzN nr XXI
ul. Bukietowa 4A
tel. 22 898 30 33

Sygnatura: 16067
Numer inw.: 16067
Dostępność: tylko na miejscu

schowek



Komentarze i rezencje

Recenzje pozycji

Opinię możesz wyrazić po zalogowaniu się na swoje Konto Czytelnika.




Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy