Chleb : techniki wypieku, przepisy, wskazówki
Tytuł oryginału: "Bread : a baker`s book of techniques and recipes".
Autor: Hamelman, Jeffrey.
Odpowiedzialność: | Jeffrey Hamelman ; ilustracje i zdjęcia Chiho Kaneko ; [przekład z języka angielskiego Jakub Kowalczyk]. | ||||||||||||
Hasła: | Chleb Pieczywo Piekarstwo Podręcznik Przepisy kulinarne Kulinaria | ||||||||||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Buchmann - Grupa Wydawnicza Foksal, 2018. | ||||||||||||
Wydanie: | Wydanie nowe, uzupełnione. | ||||||||||||
Opis fizyczny: | XVII, [1], 477, [1] strona, [16] stron tablic : ilustracje (w tym kolorowe) ; 24 cm. Uwagi: | Bibliografia. Indeks. | Forma gatunek: | Książki. Poradniki i przewodniki. Publikacje fachowe. | Dziedzina: | Kulinaria | Powstanie dzieła: | 2013 r. | Twórcy: | Kaneko, Chiho. Ilustracje | Kowalczyk, Jakub. Tłumaczenie Fotografie Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)