Yerba mate w tydzień
Autor: Przybylok, Rafał.
Przybliża historię rośliny i przygotowywanego z niej naparu, ale także wyjaśnia wszystko, co każdy miłośnik tego naparu wiedzieć powinien. Od rozmaitych rodzajów yerby, poprzez zawiłości produkcyjne, przyrządzanie i walory smakowe, po naczynia przeznaczone do podawania oraz ich właściwą konserwację. A wszystko w zwartej, uporządkowanej formie - bo tajniki mate można poznać nawet w tydzień.
Odpowiedzialność: | Rafał Przybylok. | ||||||||
Hasła: | Yerba mate Opracowanie | ||||||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Nasza Księgarnia, 2019. | ||||||||
Wydanie: | Wydanie pierwsze. | ||||||||
Opis fizyczny: | 205, [3] strony : ilustracje kolorowe ; 24 cm. Uwagi: | Bibliografia na stronie [206]. | Forma gatunek: | Książki. Poradniki i przewodniki. | Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
Notka biograficzna:
Przybylok, Rafał
Ten autor nie ma jeszcze opisu. Zgłoś autora, abyśmy mogli uzupełnić jego dane.
Źródło: lubimy czytać