Odpowiedzialność: | Sylwia Majcher. | ||||||||||||
Hasła: | Ekologiczny styl życia Konsumpcja zrównoważona Zero Waste Poradnik Przepisy kulinarne Kulinaria | ||||||||||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Buchmann - Grupa Wydawnicza Foksal, copyright 2018. | ||||||||||||
Opis fizyczny: | 199, [9] stron : ilustracje ; 24 cm. Uwagi: | Indeks. | Forma gatunek: | Książki. Poradniki i przewodniki. | Dziedzina: | Kulinaria | Powstanie dzieła: | 2018 r. | Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
Wyp. Nr 35
ul. Narbutta 47
tel. 22 849 63 56
Sygnatura: 641
Numer inw.: 60382
Dostępność: można wypożyczyć na 30 dni
Wyp. nr 68
Aleje Niepodległości 82
tel. 22 844 70 59
Sygnatura: 64
Numer inw.: 50443
Dostępność: można wypożyczyć na 30 dni
Notka biograficzna:
Majcher, Sylwia
Jestem dziennikarką, autorką bestsellerowej książki „Gotuję, nie marnuję. Kuchnia zero waste po polsku” i „Wykorzystuję, nie marnuję. 52 wyzwania Zero Waste.” W rozmaitych mediach publikuję reportaże i wywiady kulinarne. Regularnie opowiadam o kwestiach związanych z niemarnowaniem jedzenia, ochroną środowiska i racjonalnych wykorzystywaniu zasobów planety w gazetach, radiu i telewizji – między innymi w Dzień Dobry TVN, Pytanie na Śniadanie, Radio Zet, Onet Rano. Jestem zaangażowana w edukacyjne akcje społeczne. Skończyłam sporo kulinarnych kursów oraz studia podyplomowe [>>]