Jakubiak lokalnie
Autor: Jakubiak, Tomasz
Jestem fanem lokalności i regionalności. Marzę o tym, by coraz więcej ludzi dostrzegło potencjał polskich produktów. Bo naprawdę mamy się czym chwalić - nasze jedzenie jest pyszne, wysokiej jakości i różnorodne. Oczywiście nie ograniczam się jednak wyłącznie do tradycyjnych przepisów. Czerpię inspiracje z kuchni całego świata i staram się tak komponować receptury, by dania, których bazą
są polskie składniki, były ciekawe, zabawne i pyszne. Tak, jedzenie ma być przyjemnością! W tej książce prezentuję Wam przepisy sprawdzone, lubiane przez moich bliskich, widzów mojego programu i gości restauracji. Chciałbym, żeby każdy - i początkujący kucharz, i zaawansowany foodie, i mięsożerca, i weganin - mógł tu znaleźć coś dla siebie. Życzę Wam wspaniałej przygody z gotowaniem i zachęcam do podróżowania po Polsce w poszukiwaniu lokalnych smaków.
Tomasz Jakubiak
Odpowiedzialność: | Tomasz Jakubiak. | ||||||
Hasła: | Książki kucharskie Przepisy kulinarne | ||||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Wydawnictwo Egmont Polska, 2015. | ||||||
Opis fizyczny: | 217, [55] stron : ilustracje kolorowe ; 26 cm. Uwagi: | Indeksy. | Forma gatunek: | Książki. Publikacja bogato ilustrowana. | Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)