Zielona spiżarnia : jedzenie z mojego ogrodu
Tytuł oryginału: "Det goda gröna : mat fr?n min trädg?rd,".
Autor: Jönsson, Karoline
Przez lata karmiliśmy się przetworzonym i niezbyt zdrowym jedzeniem. Zapracowani, zabiegani, zestresowani - wrzucaliśmy na talerz co bądź, byle szybko. Na szczęście zmądrzeliśmy. Wiemy już, że tak nie musi być. Coraz częściej chcemy decydować o tym, co jemy, szukamy zdrowych produktów, lokalnych dostawców, czytamy etykietki.
Odpowiedzialność: | Karoline Jönsson ; przełożyła Agata Teperek. | ||||||||||||
Hasła: | Potrawy jarskie Rośliny uprawne Poradnik Przepisy kulinarne Publikacja bogato ilustrowana Kulinaria Rolnictwo i leśnictwo | ||||||||||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Wydawnictwo Marginesy, 2018. | ||||||||||||
Opis fizyczny: | 151, [1] strona : fotografie ; 27 cm. Forma gatunek: | Książki. Poradniki i przewodniki. | Dziedzina: | Kulinaria | Rolnictwo i leśnictwo Powstanie dzieła: | 2017 r. | Twórcy: | Teperek, Agata. Tłumaczenie | Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
Wyp. Nr 35
ul. Narbutta 47
tel. 22 849 63 56