Kuchnia dla zabieganych : dania przygotowane w weekend na cały tydzień
Tytuł oryginału: "Révolution du batch cooking : préparez le week-end : assemblez la semaine,".
Autor: Loiseau, Anne
Jak w ciągu jednego dnia weekendu przygotować 5 kolacji? To niemożliwe? Ależ skąd! To naprawdę łatwe.Raz w tygodniu warto kupić większą ilość podstawowych produktów, które można przechowywać, wykorzystywać je przez cały tydzień i gotować ekspresowe kolacje według przepisów podanych w książce.Wystarczą niewielkie zmiany w organizacji pracy w kuchni i można kompletnie
zrewolucjonizować gotowanie!Odbiorcy:• osoby zabiegane, które chcą zaoszczędzić czas oraz pieniądze,• wszyscy, którzy dbają o zdrowe odżywianie.Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę:• zawiera metody i porady dotyczące ekspresowego gotowania na zapas,• przybliża organizację przygotowania podstawowych składników potraw, które następnie można przechowywać, podgrzewać i modyfikować w kolejne dni tygodnia,• zawarte w książce przepisy są łatwe, oryginalne i gwarantują pyszne potrawy, które zachęcają do rodzinnych posiłków.
Zobacz pełny opisOdpowiedzialność: | Anne Loiseau ; fotografie Delphine Amar-Constantini ; [tłumaczenie Zofia Pająk]. | ||||||||||||||
Hasła: | Potrawy jednogarnkowe Potrawy szybkie i łatwe Książka kucharska Publikacja bogato ilustrowana Kulinaria | ||||||||||||||
Adres wydawniczy: | Kielce : Wydawnictwo Jedność, copyright 2019. | ||||||||||||||
Opis fizyczny: | 151, [9] stron, [2] karty tablic : fotografie ; 25 cm. Uwagi: | Tytuł oryginału: La révolution du batch cooking : préparez le week-end : assemblez la semaine. Indeksy. | Forma gatunek: | Książki. Poradniki i przewodniki. | Dziedzina: | Kulinaria | Powstanie dzieła: | 2017 r. | Twórcy: | Amar-Constantini, Delphine. Fotografie | Pająk, Zofia. Tłumaczenie Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)