Kuchnia bez chemii : jedz w zgodzie z naturą
Autor: Mazur, Patrycja.
Przywiązujesz wagę do tego, co jesz i czym karmisz bliskich? Niejednokrotnie zastanawiałeś się, jak unikać niepożądanych, czy wręcz szkodliwych substancji w artykułach spożywczych dostępnych na rynku?Koniecznie przeczytaj tę książkę!Dzięki autorkom, dyplomowanym specjalistkom żywieniowym, dowiesz się m.in. dlaczego cukier to najpowszechniejszy narkotyk, jakie konserwanty występują w jedzeniu
czy gdzie szukać warzyw i owoców bez herbicydów.Po lekturze tego poradnika bez trudu będziesz wybierał zdrowe, pozbawione chemii produkty i gotował domowe posiłki w zgodzie z naturą.
Zobacz pełny opisOdpowiedzialność: | Patrycja Mazur, Joanna Tomczewska. | ||||||
Hasła: | Higiena Odżywianie Żywność Poradniki | ||||||
Adres wydawniczy: | Ożarów Mazowiecki : Wydawnictwo Olesiejuk - Firma Księgarska Olesiejuk, copyright 2016. | ||||||
Opis fizyczny: | 159 stron : ilustracje kolorowe ; 26 cm. Forma gatunek: | Książki. Poradniki i przewodniki. Publikacje popularnonaukowe. Kulinaria. Medycyna i zdrowie. | Twórcy: | Tomczewska, Joanna. Autor | Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)