Książka kucharska Jane Austen
Tytuł oryginału : : "Jane Austen cookbook, ".
Autor: Black, Maggie.
Odpowiedzialność: | Maggie Black, Deirdre Le Faye ; przełożyła Sylwia Trzaska. | ||||||||||||||||
Hasła: | Austen, Jane - (1775-1817) 1701-1800 1801-1900 Tematy i motywy Przepisy kulinarne Literaturoznawstwo | ||||||||||||||||
Adres wydawniczy: | Kraków : Wydawnictwo Literackie, 2010. | ||||||||||||||||
Opis fizyczny: | 219, [4] strony : il. ; 25 cm. Uwagi: | Tytuł oryginału: "The Jane Austen cookbook" 1995. Bibliografia na stronach 210-212. Indeks. | Forma gatunek: | Książki. Poradniki i przewodniki. | Dziedzina: | Literaturoznawstwo | Zakres czasowy: | 1701-1900 r. | Powstanie dzieła: | 1995 r. | Twórcy: | Le Faye, Deirdre. Autor | Trzaska, Sylwia. Tłumaczenie Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)