Free : słodkości bez glutenu, mleka, jajek, cukru
Tytuł oryginału : "Free. Dolci senza glutine, latte, uova, zucchero".
Autor: Gerardi, Gabila.
Pyszne i zdrowe łakocie dla tych, którzy muszą unikać niektórych substancji, a także dla tych, którzy ciągle poszukują nowych smaków. Ponad 70 receptur na doskonałe ciasta i desery bez glutenu, mleka, jajek czy cukru. Dodatkowo zbiór porad, jak zastąpić "trudne" składniki w codziennych przepisach. Jeszcze nigdy słodkości "free" nie były tak smaczne!
Odpowiedzialność: | [przepisy Gabila Gerardi i Rossella Venezia ; tłumaczenie Krystyna Kozak]. | ||||||||||||
Hasła: | Dieta bezglutenowa Dieta bezmleczna Przepisy kulinarne Kulinaria | ||||||||||||
Adres wydawniczy: | Kielce : Wydawnictwo Jedność, copyright 2017. | ||||||||||||
Opis fizyczny: | 191 stron : fotografie ; 25 cm. Uwagi: | Skorowidz przepisów strony 190-191. | Forma gatunek: | Książki. Poradniki i przewodniki. | Dziedzina: | Kulinaria | Twórcy: | Kozak, Krystyna. Tłumaczenie | Venezia, Rossella. Autor Powiązane zestawienia: | Dieta, odżywianie | Kuchnia Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)