Kuchnia roślinna dla każdego
Autor: Wałkowicz, Eryk.
Jak z prostych składników zrobić efektowne i pyszne dania? Odpowiedź znajdziesz w debiutanckiej książce kucharskiej Eryka Wałkowicza, stuprocentowego roślinożercy, autora jednego z najpopularniejszych blogów o kuchni roślinnej w Polsce - erVegan.com.Zamień marchewkę w przepyszny pasztet, ciecierzycę w słodkie ciasto, a jarmuż w chrupiące chipsy! Z tej książki dowiesz się, dlaczego urozmaicone posiłki
to podstawa diety roślinnej oraz jak łączyć podstawowe składniki w kuchni, aby uzyskać nie tylko smaczne i sycące potrawy, ale również w pełni zbilansowane posiłki.A to wszystko z punktu widzenia faceta i dyplomowanego dietetyka.Gotowanie jeszcze nigdy nie było tak proste! Obowiązkowa pozycja na półce każdego miłośnika kuchni roślinnej.
Zobacz pełny opisOdpowiedzialność: | Eryk Wałkowicz. | ||||||||||
Hasła: | Potrawy jarskie Książka kucharska Publikacja bogato ilustrowana Kulinaria | ||||||||||
Adres wydawniczy: | Kraków : Flow Books, 2017. | ||||||||||
Opis fizyczny: | 240 stron : fotografie ; 24 cm. Forma gatunek: | Książki.. Poradniki i przewodniki.. | Dziedzina: | Kulinaria | Powstanie dzieła: | 2017 r. | Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)