Złota księga czekolady
Tytuł oryginału : "Golden book of chocolate, ".
Autor: Bardi, Carla.
Odpowiedzialność: | [tekst Carla Bardi, Claire Pietersen ; zdjęcia Alan Benson ; wprowowadzenie Kate Singleton ; przekład Anna Ratajczyk, Jadwiga Smulko]. | ||||||||||||
Hasła: | Ciasta Cukiernictwo Czekolada Przepisy kulinarne Publikacja bogato ilustrowana Kulinaria | ||||||||||||
Adres wydawniczy: | Ożarów Mazowiecki : Wydawnictwo Olesiejuk, copyright 2009. | ||||||||||||
Opis fizyczny: | 703 strony : ilustracje kolorowe ; 22 cm. Uwagi: | Tytuł oryginału: The golden book of chocolate, 2006. - Na okł.: Ponad 300 znakomitych przepisów. Indeks. | Forma gatunek: | Książki. Poradniki i przewodniki. | Dziedzina: | Kulinaria | Powstanie dzieła: | 2006 r. | Twórcy: | Benson, Alan. Fotografie | Pietersen, Claire. Autor Ratajczak, Anna. (1961- ). Tłumaczenie Singleton, Kate. Przedmowa Smulko, Jadwiga. Tłumaczenie Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
Wyp. Nr 35
ul. Narbutta 47
tel. 22 849 63 56
Sygnatura: 641
Numer inw.: 58769
Dostępność: tylko na miejscu