Świat opilców i oźralców
Autor: Kozioł, Andrzej.
Ta niezwykła książka bucha zapachem wołowych i wieprzowych pieczeni, wonią skwierczącego na rożnie ptactwa, pachnie egzotycznymi przyprawami i swojskim ciastem, upaja aromatem wina oraz piwa, skrzy się kolorami szlachetnych nale
Odpowiedzialność: | Andrzej Kozioł. | ||||||||||||
Hasła: | Kultura stołu Życie codzienne Kraków (woj. małopolskie) Opracowanie Historia | ||||||||||||
Adres wydawniczy: | Kraków : Wydawnictwo Petrus, copyright 2018. | ||||||||||||
Opis fizyczny: | 263, [2] strony ; 20 cm. Uwagi: | Bibliografia na stronach 255-[264]. | Forma gatunek: | Książki. Publikacje popularnonaukowe. | Dziedzina: | Historia | Powstanie dzieła: | 2018 r. | Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)