Filozofia sukcesu, czyli F**k it : pieprz swój plan na dziś, niech wydarzy się coś niesamowitego
Tytuł oryginału: "Way of F**k it, ".
Autor: Parkin, John C.
Koniec użerania się ze wszystkim i wszystkimi! Koniec wysłuchiwania, co powinieneś robić! Powiedz: "Pieprzę to!" i od razu poczujesz się lepiej. A to dopiero pierwszy krok do wielkiej zmiany w Twoim życiu. Oto zbliża się rozwiązanie ostateczne. Masz odwagę zrobić ten krok? Czy Twoja frustracja osiągnęła już poziom krytyczny i obawiasz się, że jak tak dalej pójdzie, możesz zrobić coś
wysoce nieobliczalnego?Jeśli jesteś zestresowany, spięty, niespokojny i cierpisz na manię nieustannego kontrolowania — potrzeba Ci solidnego kopa — powiedz: "Pieprzę to!". Bez skrupułów, wbrew terminom i oczekiwaniom innych rozsiądź się wygodnie i weź tę książkę do ręki. Zapomnij o wszystkim, czego nauczono Cię o życiu i o tym, kim jesteś lub powinieneś być, a od razu dostrzeżesz swoją wyjątkowość. Rozkoszuj się tą niezwykłą filozofią spokoju, relaksu i poczucia prawdziwej wolności. Dzięki temu uświadomisz sobie, że wszystkie sprawy, którymi się tak przejmowałeś, to zwykłe błahostki. Powiedz swoim problemom i obawom: "Pieprzę was!".Mówiąc: "Pieprzę to", uwalniasz się od czegoś, co zazwyczaj sprawia Ci ból.Mówiąc: "Pieprzę to", przestajesz słuchać innych, a zaczynasz słuchać siebie.Mówienie: "Pieprzę to" to przeżycie duchowe, ponieważ przestajesz się opierać i poddajesz się naturalnemu rytmowi samego życia.
Zobacz pełny opisOdpowiedzialność: | John C. Parkin, Gaia Pollini ; [tł. Cezary Welsyng]. | ||||||||||
Hasła: | Motywacja Sukces Wydawnictwa popularne | ||||||||||
Adres wydawniczy: | Częstochowa : Wydawnictwo Helion, copyright 2011. | ||||||||||
Opis fizyczny: | [224] strony : ilustracje ; 17 cm. Uwagi: | Tytuł oryginału: The way of F**k it, 2009. | Forma gatunek: | Książki. | Twórcy: | Pollini, Gaia. | Welsyng, Cezary. Tłumaczenie Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)