Sznycle, steki i inne dania mięsne
Autor: Frank, Norbert.
Odpowiedzialność: | Norbert Frank ; przekład [z niemieckiego] Tomasz Kozłowski. | ||||||||
Seria: | Smaczna Kuchnia | ||||||||
Hasła: | Kucharstwo Mięso Kulinaria | ||||||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : "Morex", [1995] | ||||||||
Opis fizyczny: | 63 strony : ilustracje kolorowe ; 20 cm. Forma gatunek: | Książki. Poradniki i przewodniki. | Dziedzina: | Kulinaria | Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
Wyp nr 122
ul. Iberyjska 5
tel. 22 842 79 02
Sygnatura: 64
Numer inw.: 18750
Pozycja niedostępna