Glutenfree gotowanie i pieczenie : smaczne potrawy bez pszenicy, orkiszu, jęczmienia & Co.
"Smaczne potrawy bez pszenicy, orkiszu, jęczmienia & Co "
Tytuł oryginału: "Glutenfrei kochen und backen : genussvoll essen ohne Weizen, Dinkel & Co.,".
Autor: Schäfer, Christiane.
Odpowiedzialność: | tekst i przepisy Christiane Schäfer, Sandra Strehle ; zdjęcia Jörn Rynio ; [tłumaczenie z języka niemieckiego Barbara Wencka]. | ||||||||||||
Hasła: | Dieta bezglutenowa Książka kucharska Poradnik Publikacja bogato ilustrowana Kulinaria | ||||||||||||
Adres wydawniczy: | Wrocław : Esteri - Edra Urban & Partner, 2017. | ||||||||||||
Opis fizyczny: | 192 strony : fotografie ; 20 cm. Uwagi: | Na okładce: Jedzmy zdrowo. Indeks. | Forma gatunek: | Książki. Poradniki i przewodniki. | Dziedzina: | Kulinaria | Powstanie dzieła: | 2015 r. | Twórcy: | Rynio, Jörn. Fotografie | Strehle, Sandra. Autor Wencka, Barbara. Tłumaczenie Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)