Compendium ferculorum albo Zebranie potraw
"Zebranie potraw "
Autor: Czerniecki, Stanisław.
Odpowiedzialność: | Stanisław Czerniecki ; wydanie i opracowanie Jarosław Dumanowski i Magdalena Spychaj ; z przedmową Stanisława Lubomiskiego. | ||||||||||||
Seria: | Monumenta Poloniae Culinaria = t. 1 | ||||||||||||
Hasła: | Czerniecki Stanisław - Compendium ferculorum albo Zebranie potraw 1601-1700 Kuchnia polska Kultura stołu Przepisy kulinarne Polska Książka kucharska Poradnik Etnologia i antropologia kulturowa Historia Kulinaria | ||||||||||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Muzeum Pałac w Wilanowie, copyright 2012. | ||||||||||||
Wydanie: | Wydanie 3. poprawione | ||||||||||||
Opis fizyczny: | 240 stron : ilustracje głównie kolorowe 30 cm. Uwagi: | Indeks. | Forma gatunek: | Książki.. Poradniki i przewodniki. | Dziedzina: | Kulinaria | Historia Etnologia i antropologia kulturowa Twórcy: | Dumanowski, Jarosław. (1967- ). Opracowanie | Lubomirski, Stanisław. (1931- ). Przedmowa Spychaj, Magdalena. Opracowanie Powiązane zestawienia: | Kucharstwo | Kuchnia Przepisy kulinarne Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
CzN nr IV
ul Wiktorska 10
tel. 22 845 00 88
Sygnatura: D-3276
Numer inw.: 3276
Dostępność: tylko na miejscu