Superfood na co dzień
Tytuł oryginału: "Everyday super food ".
Autor: Oliver, Jamie.
"To najbardziej osobista ze wszystkich moich książek. By ją napisać, dogłębnie poznałem świat zdrowia i odżywiania. Teraz, wykorzystując to, na czym znam się najlepiej - niesamowite potrawy - pragnę cię zainspirować, pokazując jak wieść zdrowe, szczęśliwe i owocne życie. Jedzenie jest po to, by się nim cieszyć i dzielić, a zdrowe, pożywne posiłki powinny być kolorowe,
smaczne i radosne. Ta książka pełna jest różnorodnych, zbilansowanych, pobudzających kubki smakowe przepisów, a dzięki mojej ciężkiej pracy nad jej stroną dietetyczną masz pewność, że każde danie, na jakie się zdecydujesz, będzie dobrym wyborem. Wystarczy, że wcielisz w życie choćby kilka moich wskazówek, a zmieni się twój sposób myślenia o jedzeniu i sam będziesz wiedział, co jeść, by czuć się dobrze. Uściski, Jamie"
Zobacz pełny opisOdpowiedzialność: | Jamie Oliver ; [przekład Maria Brzozowska]. | ||||||||||||
Hasła: | Przepisy kulinarne Kulinaria | ||||||||||||
Adres wydawniczy: | Kraków : "Insignis Media", copyright 2015. | ||||||||||||
Opis fizyczny: | 309 stron : fotografie ; 26 cm. Uwagi: | Na okładce podtytuł: co jeść, by dobrze się czuć. Indeks. | Forma gatunek: | Książki. Poradniki i przewodniki. | Dziedzina: | Kulinaria | Twórcy: | Brzozowska, Maria. Tłumaczenie | Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
Notka biograficzna:
Oliver, Jamie
Jamie Trevor Oliver ur. 27 maja 1975 w Esseksie – brytyjski kucharz, autor wielu programów i książek kulinarnych.
Źródło: https://www.kuchniaplus.pl/assets/thumbnails/4d/4da81c1f93192fea15b73c84eed5f128.jpg