Kuchnia domowa Macieja Kuronia
Autor: Mazurek, Anna
Maciej Kuroń wprowadza nas w arkana swojej ulubionej kuchni i najukochańszych potraw. Prezentuje nam przepisy na dania, którymi podejmuje swoją rodzinę, krewnych i przyjaciół. To prawdziwy spektakl smakowitości! Maciej Kuroń (ur. 1960 r.). Kucharz, smakosz, absolwent C.I.A., elitarnej amerykańskiej szkoły kulinarnej. Autor wielu wspaniałych książek, m.in. "Kuchni Polskiej. Kuchni Rzeczypospolitej Wielu Narodów", "Kuchni śródziemnomorskiej", "Dań z dziczyzny".
Odpowiedzialność: | [współpraca autorska Barbara Kozłowska]. | ||||||||||||||||
Hasła: | Przepisy kulinarne Kulinaria | ||||||||||||||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Przedsiębiorstwo Wydawniczo-Handlowe Arystoteles Marek Matusiak, [2005]. | ||||||||||||||||
Opis fizyczny: | 400 stron : ilustracje kolorowe ; 25 cm. Uwagi: | Data wydania według informacji od wydawcy. Indeks. | Forma gatunek: | Książki . Publikacje popularnonaukowe. | Dziedzina: | Kulinaria | Powstanie dzieła: | 2005 r. | Twórcy: | Kozłowska, Barbara. | Powiązane zestawienia: | Kucharstwo | Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)