Zarządzanie łańcuchem dostaw żywności
Tyt. oryg.: "Food supply chain management and logistics : from farm to fork,".
Autor: Dani, Samir.
Książka stanowi kompendium wiedzy z zakresu logistyki w przemyśle spożywczym. Prezentuje liczne rozwiązania logistyczne i metody zarządzania łańcuchamidostaw w sektorze żywnościowym oraz aktualne trendy obecne w branży. W publikacji zawarto informacje dotyczące:logistyki dostaw artykułów spożywczych, przetwórstwa żywności, zarządzania ryzykiem w łańcuchu dostaw produktów żywnościowych,
innowacji i trendów technologicznych, aspektów bezpieczeństwa żywności,wyzwań w międzynarodowych łańcuchach żywności,Ponadto zaprezentowano liczne studia przypadków.
Zobacz pełny opisOdpowiedzialność: | Samir Dani ; [z jęz. ang. tł. Marcin Wąsiel]. | ||||||||
Hasła: | 2001- ??ańcuch dostaw - zarządzanie Gospodarka żywnościowa Podręczniki akademickie | ||||||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, cop. 2016. | ||||||||
Opis fizyczny: | 336, [1] s. : il. ; 24 cm. Uwagi: | Bibliogr. s. 227-230. Indeks. | Przeznaczenie: | Dla menedżerów i pracowników sektora żywnościowego, menedżerów logistyki oraz studentów. | Dla menedżerów i pracowników sektora żywnościowego, menedżerów logistyki oraz studentów. Powiązane zestawienia: | Gospodarka żywnościowa | Łańcuch dostaw Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)