Jadalne kwiaty : [178 przepisów na dania z kwiatów]
Autor: Kalemba-Drożdż, Małgorzata.
Słodkie pierwiosnki, kwaśne begonie, goryczkowe aksamitki, pikantne nasturcje, aromatyczne fiołki i dziki bez. Kwiaty mogą nie tylko przepięknie wyglądać, ale doskonale... smakować! Małgorzata Kalemba-Drożdż wprowadza je do swojej kuchni nie w charakterze dekoracji, ale jako danie głów
Odpowiedzialność: | Małgorzata Kalemba-Drożdż. | ||||||
Hasła: | Rośliny ozdobne Przepisy kulinarne | ||||||
Adres wydawniczy: | Bielsko-Biała : Wydawnictwo Pascal, 2016. | ||||||
Opis fizyczny: | 351, [1] s. : il. kolor. ; 25 cm. Uwagi: | Podtyt. wzięty z okł. Bibliogr. s. 351. | Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)