Kulinarne podróże po Chorwacji : odkryj smaki kuchni śródziemnomorskiej
Autor: Olej-Kobus, Anna.
"Kulinarne podróże po Chorwacji" to bogate w różnorodne smaki zaproszenie do przepięknej Chorwacji. Znajdziesz tu autorskie przepisy doświadczonych szefów kuchni Podravka, inspirowane tradycyjną kuchnią w klimacie śródziemnomorskim oraz odrobiną fantazji. Przepisom towarzyszą wyjątkowe fotografie potraw wykonane przez Kingę Paruzel - finalistkę pierwszej polskiej edycji programu Master Chef.Wyśmienite zupy, lekkie sałatki, owoce morza, pyszne makarony, grillowane i pieczone mięsa to tylko część inspirujących propozycji kulinarnych, które odnajdziesz w książce.
Odpowiedzialność: | Anna Olej-Kobus, Magda Pinkwart, Sergiusz Pinkwart ; National Geographic ; zdjęcia potraw Kinga Paruzel. | ||||
Hasła: | Kuchnia śródziemnomorska | ||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Burda NG Polska, [2015]. | ||||
Opis fizyczny: | 208 s. : il. kolor. ; 22 cm. Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)