Szczurek Rysio i smak uważności
Autor: Pawłowska, Agnieszka
Szczurek Rysio i smak uważności uwrażliwia dzieci na smakowanie jedzonych potraw. Uważne jedzenie zdecydowanie zwiększa zakres odbieranych doznań oraz przyjemność z jedzenia, a także zapobiega nieświadomemu pochłanianiu niezdrowych przekąsek oraz zajadaniu smutków słodyczami.
Odpowiedzialność: | Agnieszka Pawłowska ; ilustrowała Kinga Kałużna. | ||||||
Seria: | Kraina uważności / Agnieszka Pawłowska | ||||||
Hasła: | Opowiadanie dziecięce polskie - 21 w. | ||||||
Adres wydawniczy: | Poznań : Wydawnictwo Poznańskie, cop. 2015. | ||||||
Opis fizyczny: | [40] s. : ilustracje kolorowe ; 22x22 cm. Powiązane zestawienia: | Uwaga (psychol.) | Psychologia Uczucia Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
BD nr III
ul. Tuchlińska 2A
tel. 22 843 20 87
BD nr XVII
ul. Puławska 238
tel. 22 844 66 43
BD nr XVIII
ul. Górska 7
tel. 22 840 64 58
BD nr XXXIII
Aleje Niepodległości 19
tel. 22 847 63 43
BD nr LIV
ul. Ludowa 4
tel. 22 851 64 24
MBdDiM nr XXXI
ul. Tyniecka 40a
tel. 22 646 46 49
Dostępna na zamówienie
Sygnatura: Magazyn: I
Numer inw.: 8454
Dostępność: można wypożyczyć na 30 dni