![book](images/brak4.jpg)
![Napis Brak okładki i kartki książki](images/brak4.jpg)
Książka kucharska
Autor: Czerny, Zofia.
Odpowiedzialność: | Zofia Czerny ; [zdj. oprac. Maria Laskowska i Wacław Żdżarski ; cz. 1: Wiadomości ogólne oprac. przy współudz. Marii Strasburger i Sabiny Witkowskiej]. | ||
Hasła: | Kuchnia polska | ||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Polskie Wydawnictwa Gospodarcze, 1954. | ||
Wydanie: | Wyd. 2 uzup. | ||
Opis fizyczny: | 494, [1] s., [44] k. tabl. : il. ; 25 cm. Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
CzN nr IV
ul Wiktorska 10
tel. 22 845 00 88
Sygnatura: 6654
Numer inw.: 6654
Dostępność: tylko na miejscu