Pysznie bez glutenu
Autor: Bober-Bruijn, Grażyna
"Dziś problem diety bezglutenowej dotyka coraz więcej osób. Glutenu muszą unikać chorzy na celiakię i cierpiący z powodu jego nietolerancji, wywołującej szereg uciążliwych dla życia dolegliwości. Coraz więcej ludzi decyduje się na rezygnację z glutenu, aby być zdrowszym i szczuplejszym".
Odpowiedzialność: | Grażyna Bober-Bruijn, Gosia Wieruszewska ; rys. Joanna Wieruszewska. | ||
Hasła: | Choroba trzewna - leczenie Potrawy dietetyczne Książki kucharskie | ||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Muza, 2014. | ||
Opis fizyczny: | 192 s. : il. kolor. ; 25 cm. Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)