Imperium Gessler od kuchni
Autor: Pietkiewicz, Małgorzata.
Rodzina Gesslerów. Bez nich trudno wyobrazić sobie restauracyjny biznes w Polsce. Na nich chcą wzorować się wszyscy. To opowieść o tym, jak Magda, Marta, Adam i Piotr zawładnęli naszą kulinarną wyobraźnią, i jednocześnie przewodnik po ich największych dokonaniach - kultowych lokalach w sercu Warszawy. To również opowieść o tym, jak cała czwórka nieustannie ze sobą rywalizuje...
Odpowiedzialność: | Małgorzata Pietkiewicz. | ||||
Hasła: | Gessler - (rodzina) Przepisy kulinarne Restauracje - Polska Warszawa - gastronomia Biografie | ||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Czerwone i Czarne, 2011. | ||||
Opis fizyczny: | 247 s. ; 23 cm. Powiązane zestawienia: | Biografie i pamiętniki | Kucharstwo Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)