![book](images/brak4.jpg)
![Napis Brak okładki i kartki książki](images/brak4.jpg)
Kuchnia polska : [praca zbiorowa
Odpowiedzialność: | pod red. Stanisława Bergera ; aut. S. Berger et al. ; oprac. graf. Tadeusz Piątek, Franciszek Winiarski ; tabl. barwne Jan Walczak]. | ||
Hasła: | Kuchnia polska | ||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Polskie Wydawnictwo Gospodarcze, 1960. | ||
Wydanie: | Wyd. 6 popr. i rozsz. | ||
Opis fizyczny: | 782, [2] s., [40] k. tabl. : il. ; 25 cm. Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
CzN nr IV
ul Wiktorska 10
tel. 22 845 00 88
Sygnatura: D-2207
Numer inw.: 2207
Dostępność: tylko na miejscu