Przetwórstwo rolno-spożywcze : wybrane zagadnienia inżynieryjno-produkcyjne i energetyczne
Odpowiedzialność: | red. nauk. Agnieszka Kaleta i Janusz Wojdalski. | ||||||
Hasła: | Żywność - technologia Podręczniki akademickie | ||||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2008. | ||||||
Wydanie: | Wyd. 2 rozsz. | ||||||
Opis fizyczny: | 211, [1] s. : il. ; 24 cm. Uwagi: | Na książce wyłącznie błędny ISBN. Bibliogr. s. 199-206. Indeks. | Powiązane zestawienia: | Żywność | Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
CzN nr IV
ul Wiktorska 10
tel. 22 845 00 88
Sygnatura: 47.388
Numer inw.: 47388
Dostępność: tylko na miejscu