Nauka o żywieniu zdrowego i chorego człowieka
Autor: Kierst, Władysław
Odpowiedzialność: | Władysław Kierst. | ||||||
Hasła: | Dietetyka Odżywianie | ||||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Państ. Zakład Wydawnictw Lekarskich, 1989. | ||||||
Wydanie: | Wyd. 4 popr. i uzup. / | ||||||
Opis fizyczny: | 802, [2] s. : fot., portr., rys., wykr., err. ; 25 cm. Uwagi: | Bibliogr. s. 762-789. - Indeks. | Powiązane zestawienia: | Odżywianie | Żywność - jakość Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
CzN nr IV
ul Wiktorska 10
tel. 22 845 00 88
Sygnatura: 29.426
Numer inw.: 29426
Dostępność: tylko na miejscu