Jakość i efektywność usług hotelarskich
Autor: Borkowski, Stanisław
Książka zawiera kompleksową, nowoczesną wiedzę o metodach, sposobach pomiaru, oceny jakości oraz efektywności usług hotelarskich w warunkach polskich. Wywody teoretyczne poparte są licznymi przykładami z praktyki. Podręcznik zaopatrzony jest w polsko-angielski słowniczek pojęć, literaturę zalecaną, bibliografię, indeks i pytania.
Odpowiedzialność: | Stanisław Borkowski, Ewa Wszendybył. | ||||||||
Hasła: | Hotelarstwo Zarządzanie Podręczniki | ||||||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2007. | ||||||||
Opis fizyczny: | 233, [1] s. : il. ; 24 cm. Uwagi: | Bibliogr. przy rozdz. Indeks. | Powiązane zestawienia: | Hotelarstwo | Zarządzanie Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
CzN nr IV
ul Wiktorska 10
tel. 22 845 00 88
Sygnatura: 46.781
Numer inw.: 46781
Dostępność: tylko na miejscu