Chleb z własnego pieca
Tyt. oryg.: "Brot backen : Traditionelles aus dem Holzbackofen,".
Tyt. grzbiet.: "Chleb ".
Autor: Merzenich, Margret.
Jak samodzielnie upiec chleb? Smak i zapach tradycyjnego chleba jest niepowtarzalny. Nasz poradnik opowiada o tym, jak dawniej pieczono chleb, a także zachęca do samodzielnego wypieku dzisiaj - zarówno w specjalnym piecu opalanym drewnem, jak i w zwykłym domowym piekarniku. Warto spróbować, aby zyskać nie tylko smaczne i zdrowe pieczywo, ale też ogromną satysfakcję ze stworzenia czegoś niezwykłego, choć tak powszedniego.
Odpowiedzialność: | Margret Merzenich, Erika Thier ; tł. z jęz. niem. Krystyna Mazur. | ||
Seria: | Tradycyjny Smak | ||
Hasła: | Chleb Piec piekarski Wydawnictwa popularne | ||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Multico Oficyna Wydawnicza, cop. 2008. | ||
Opis fizyczny: | 126 s. : il. (w tym kolor.) ; 22 cm. Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
CzN nr IV
ul Wiktorska 10
tel. 22 845 00 88
Sygnatura: 46.302
Numer inw.: 46302
Dostępność: tylko na miejscu