Klasztorne specjały
Autor: Kmak, Kazimierz Józef.
Odpowiedzialność: | o. Kazimierz Józef Kmak O. Cist. ; zdj. Przemysław Pochylski. | ||||
Hasła: | Kucharstwo | ||||
Adres wydawniczy: | Poznań : Publicat, [2009]. | ||||
Opis fizyczny: | 128 s. : il., fot. kolor. ; 24 cm. Uwagi: | Na okł. Tradycyjne potrawy Ojca Kazimierza. Indeks. | Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
Wyp nr 104
ul. Ludowa 4
tel. 22 840 29 01
BD nr III
ul. Tuchlińska 2A
tel. 22 843 20 87
BD nr XXXV
ul. Bonifacego 90
tel. 22 651 80 23
CzN nr IV
ul Wiktorska 10
tel. 22 845 00 88
Sygnatura: 45.379
Numer inw.: 45379
Dostępność: tylko na miejscu