Podstawy mikrobiologii żywności
Tyt. oryg.: "Grundlagen der Lebensmittelmikrobiologie, ".
Autor: Müller, Gunther.
Odpowiedzialność: | Gunther Müller ; z niem. tł. Tadeusz Knaut. | ||||
Hasła: | Żywność - mikrobiologia Żywność - mikrobiologia - podręcznik akademicki Podręczniki akademickie | ||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1983. | ||||
Opis fizyczny: | 303, [1] s. : fot., rys., wykr., err. ; 24 cm. Uwagi: | Bibliogr. s. 280-288. Indeks. | Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
CzN nr IV
ul Wiktorska 10
tel. 22 845 00 88
Sygnatura: 27.012
Numer inw.: 27012
Dostępność: tylko na miejscu