Przejdź do menu Przejdź do Zawartości strony Przejdź do Stopki
_

Biblioteka Publiczna

w Dzielnicy MOKOTÓW m.st. Warszawy

#




- Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy
book
Napis Brak okładki i kartki książki

Podstawy mikrobiologii żywności

Tyt. oryg.: "Grundlagen der Lebensmittelmikrobiologie, ".

Autor: Müller, Gunther.





Informacje o pozycji
Odpowiedzialność:Gunther Müller ; z niem. tł. Tadeusz Knaut.
Hasła:Żywność - mikrobiologia
Żywność - mikrobiologia - podręcznik akademicki
Podręczniki akademickie
Adres wydawniczy:Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1983.
Opis fizyczny:303, [1] s. : fot., rys., wykr., err. ; 24 cm.
Uwagi:Bibliogr. s. 280-288. Indeks.
Skocz do:Dodaj recenzje, komentarz




Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):


(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

CzN nr IV
ul Wiktorska 10
tel. 22 845 00 88

Sygnatura: 27.012
Numer inw.: 27012
Dostępność: tylko na miejscu

schowek



Komentarze i rezencje

Recenzje pozycji

Opinię możesz wyrazić po zalogowaniu się na swoje Konto Czytelnika.




Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy