Zastosowanie metody bliskiej podczerwieni (NIR) do oceny jakości i składu chemicznego produktów rolno-spożywczych : III Krajowa Konferencja Naukowo-Techniczna, Falenty, 11-12 października 1994
Odpowiedzialność: | Katedra Żywienia Zwierząt i Gospodarki Paszowej Wydziału Zootechnicznego Akademii Techniczno-Rolniczej w Bydgoszczy ; Instytut Melioracji i Użytków Zielonych w Falentach. Zakład Łąk i Pastwisk. | ||||
Hasła: | Pasza - chemia Promieniowanie podczerwone - stosowanie. Przemysł rolno-spożywczy - kontrola jakości Spektroskopia odbiciowa w bliskiej podczerwieni Spektroskopia - stosowanie. Żywność - badanie. Materiały konferencyjne. | ||||
Adres wydawniczy: | Falenty : IMUZ, 1995. | ||||
Opis fizyczny: | 88 s. ; 24 cm. Uwagi: | Streszcz. ang. | Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
Wyp nr 95
ul. Gruszczyńskiego 12
tel. 22 843 98 31
Sygnatura: 66
Numer inw.: 52183
Pozycja niedostępna