Przejdź do menu Przejdź do Zawartości strony Przejdź do Stopki
_

Biblioteka Publiczna

w Dzielnicy MOKOTÓW m.st. Warszawy

#




Zastosowanie metody bliskiej podczerwieni (NIR) do oceny jakości i składu chemicznego produktów rolno-spożywczych - Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy
book
Napis Brak okładki i kartki książki

Zastosowanie metody bliskiej podczerwieni (NIR) do oceny jakości i składu chemicznego produktów rolno-spożywczych : III Krajowa Konferencja Naukowo-Techniczna, Falenty, 11-12 października 1994





Informacje o pozycji
Odpowiedzialność:Katedra Żywienia Zwierząt i Gospodarki Paszowej Wydziału Zootechnicznego Akademii Techniczno-Rolniczej w Bydgoszczy ; Instytut Melioracji i Użytków Zielonych w Falentach. Zakład Łąk i Pastwisk.
Hasła:Pasza - chemia
Promieniowanie podczerwone - stosowanie.
Przemysł rolno-spożywczy - kontrola jakości
Spektroskopia odbiciowa w bliskiej podczerwieni
Spektroskopia - stosowanie.
Żywność - badanie.
Materiały konferencyjne.
Adres wydawniczy:Falenty : IMUZ, 1995.
Opis fizyczny:88 s. ; 24 cm.
Uwagi:Streszcz. ang.
Skocz do:Dodaj recenzje, komentarz




Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):


(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

Wyp nr 95
ul. Gruszczyńskiego 12
tel. 22 843 98 31

Sygnatura: 66
Numer inw.: 52183
Pozycja niedostępna




Komentarze i rezencje

Recenzje pozycji

Opinię możesz wyrazić po zalogowaniu się na swoje Konto Czytelnika.




Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy