Żywienie człowieka. 1, Podstawy nauki o żywieniu
Odpowiedzialność: | pod red. Jana Gawęckiego i Lecha Hryniewieckiego ; aut. Stanisław Berger [et al.]. | ||||||
Seria: | Żywienie Człowieka - Wydawnictwo Naukowe PWN :1 | ||||||
Hasła: | Medycyna Żywienie człowieka Podstawy nauki o żywieniu Fizjologia człowieka Biochemia człowieka Energia człowieka Bilans energii Kontrola masy ciała Składniki odżywcze Wartość odżywcza żywności żywność i odżywianie Dietetyka | ||||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Wydaw. Naukowe PWN, 2000. | ||||||
Wydanie: | Wyd. 2 popr. | ||||||
Opis fizyczny: | 512, [4] s. : rys., wykr. ; 25 cm. Uwagi: | Bibliogr. przy rozdz. - Indeks. | Powiązane zestawienia: | Fizjologia | Fizjologia człowieka Składniki odżywcze Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
CzN nr XXI
ul. Bukietowa 4A
tel. 22 898 30 33
Sygnatura: 15094
Numer inw.: 15094
Dostępność: tylko na miejscu