Culinaria : kuchnie Europy
Tyt. dodatk: "Kuchnie Europy ".
Odpowiedzialność: | red. Christine Westphal ; zdjęcia Günter Beer ; oprac. graficzne Peter Feierabend ; przekł. [z niem.] Anna Bender [i in.] ; wydawcy Andre Dominé [i in.]. | ||||
Hasła: | sztuka kulinarna kulinaria kuchnia europejska | ||||
Adres wydawniczy: | Köln : Konemann, 1999. | ||||
Opis fizyczny: | 640 s. : fot., mapki ; 32 cm. Uwagi: | Słowniczek - Indeks. | Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
CzN nr XXI
ul. Bukietowa 4A
tel. 22 898 30 33
Sygnatura: 14953
Numer inw.: 14953
Dostępność: tylko na miejscu