Przejdź do menu Przejdź do Zawartości strony Przejdź do Stopki
_

Biblioteka Publiczna

w Dzielnicy MOKOTÓW m.st. Warszawy

#




Chemia żywności - Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy
Okładka książki Chemia żywności : skład, przemiany i właściwości żywności : praca zbiorowa / red. Sikorski Zdzisław E.
Okładka pozycji Chemia żywności : skład, przemiany i właściwości żywności : praca zbiorowa

Chemia żywności : skład, przemiany i właściwości żywności : praca zbiorowa





Informacje o pozycji
Odpowiedzialność:red. Sikorski Zdzisław E.
Hasła:Żywność - chemia - podręcznik akademicki
Żywność - technologia - podręcznik akademicki
Adres wydawniczy:Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2002.
Wydanie:Wyd. 4 uaktual
Opis fizyczny:578 s. : il. ; 24 cm.
Uwagi:Bibliogr. przy rozdz. Indeks
Skocz do:Dodaj recenzje, komentarz




Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):


(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

Wyp nr 95
ul. Gruszczyńskiego 12
tel. 22 843 98 31

Sygnatura: 66
Numer inw.: 40961
Dostępność: można wypożyczyć na 30 dni

schowekzamów



Komentarze i rezencje

Recenzje pozycji

Opinię możesz wyrazić po zalogowaniu się na swoje Konto Czytelnika.




Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy