Zarządzanie hotelarstwem i gastronomią
Autor: Knowles, Tim
Odpowiedzialność: | Tim Knowles ; tl Grażyna Górska. | ||||
Hasła: | Gastronomia - zarządzanie - podręcznik akademicki Hotelarstwo - zarządzanie - podręcznik akademicki | ||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Polskie Wydaw. Ekonomiczne, 2001. | ||||
Opis fizyczny: | 366, [2] s. ; : il. ; 24 cm.Uwagi: | Tyt. oryg.: "Hospitality management : an introduction" 1994 Bibliogr. przy rozdz. - Indeks | Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
Wyp. Nr 63
ul. Pułku Baszta 5
tel. 22 844 86 81
Dostępna na zamówienie
Sygnatura: Magazyn: 64
Numer inw.: 45603
Dostępność: wypożyczana na 14 dni
Wyp nr 95
ul. Gruszczyńskiego 12
tel. 22 843 98 31
Sygnatura: 64
Numer inw.: 39281
Dostępność: można wypożyczyć na 30 dni
CzN nr IV
ul Wiktorska 10
tel. 22 845 00 88
Sygnatura: 34.729
Numer inw.: 34729
Dostępność: tylko na miejscu