Żywienie człowieka T.1 Żywienie człowieka : podstawy nauki o żywieniu
Odpowiedzialność: | red. Jan Gawęcki ; red. Lech Hryniewiecki ; współaut. Stanisław Berger. | ||||
Hasła: | Dietetyka - podręcznik akademicki Dietetyka - podręcznik akademicki Odżywianie - podręcznik akademicki Odżywianie - podręcznik akademicki | ||||
Adres wydawniczy: | [S.I.] : [S.n.], 2003. | ||||
Wydanie: | Wyd. 2 popr. | ||||
Opis fizyczny: | 512, [4] s. : rys., wykr. ; Uwagi: | Bibliogr. przy rozdz. - Indeks. | Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
Wyp nr 95
ul. Gruszczyńskiego 12
tel. 22 843 98 31
Sygnatura: 61
Numer inw.: 39319
Dostępność: można wypożyczyć na 30 dni