Jamie Olivier : człowiek, jedzenie, rewolucja
Tyt. oryg.: "The Jamie Olivier Effect The Man. The Food. The Revolution".
Autor: Smith, Gilly.
Historia Jamiego Oliviera to historia rewolucji kulinarnej mającej doprowadzić do zastąpienia tanich kurczaków i gotowych obiadów zdrową śródziemnomorską dietą, produktami regionalnymi i świeżymi warzywami wyhodowanymi we własnym ogródku.
Odpowiedzialność: | Gilly Smith ; przeł. Wojciech Bartoszewski. | ||||
Hasła: | Olivier, Jamie Kucharstwo - Wielka Brytania Kucharze - biografie Biografie | ||||
Adres wydawniczy: | Poznań : Vesper, 2010 | ||||
Opis fizyczny: | 342, [2] s., [16] s. tabl. : il. , fot. ; 20 cm. Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
Wyp. Nr 35
ul. Narbutta 47
tel. 22 849 63 56
Sygnatura: Archiwum: 929 Olivier J.
Numer inw.: 52965
Dostępność: można wypożyczyć na 30 dni