Jogurt
Tyt. oryg.: "Yogurt : more than 70 delicious & healthy recipes".
Autor: Jacobson, Sarina.
Kremowa konsystencja i świeży smak jogurtu dodają walorów wszystkim potrawom, poczynając od sosów, dipów i past, po zupy, zapiekanki, desery, a nawet dania główne. W książce przedstawiamy przepisy na wyborne dania.
Odpowiedzialność: | Sarina Jacobson ; zdj. Danya Weiner ; z ang. przeł. Joanna Pierzchała. | ||||
Hasła: | Jogurt - kucharstwo i przetwórstwo Przepisy kulinarne | ||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Świat Książki, 2010. | ||||
Opis fizyczny: | 128 s. : il. kolor. ; 20 cm. Uwagi: | Na okł. podtyt.: 75 przepisów na potrawy z jogurtem. Publ. klubu Świat Książki nr 6907. | Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)