Sałatki na 4 pory roku : 167 przepisów
Sałatki to niewyczerpane bogactwo witamin i składników mineralnych. Do ich przygotowania można wykorzystać warzywa, owoce, ryż, makaron, ryby, mięso, ser czy jaja. Wystarczy odrobina fantazji i szybko otrzymamy pożywne danie. Wykonanie jest proste, dlatego osoby poświęcające mało czasu na prace kulinarne mogą przyrządzać je bez trudu.Te kolorowe i apetyczne dania polecamy Państwu na każda okazję i porę roku.
Odpowiedzialność: | Wybór i adapt. tekstów Anna Reda | ||||
Seria: | Biblioteczka Poradnika Domowego | ||||
Hasła: | Przepisy kulinarne Surówki i sałatki | ||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Prószyński Media, 2010. | ||||
Opis fizyczny: | 175, [1] s. : il. ; 24 cm. Uwagi: | Indeks | Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)