Sałatki na 4 pory roku
Sałatki to niewyczerpane bogactwo witamin i składników mineralnych. Do ich przygotowania można wykorzystać warzywa, owoce, ryż, makaron, ryby, mięso, ser czy jaja. Wystarczy odrobina fantazji i szybko otrzymamy pożywne danie. Wykonanie jest proste, dlatego osoby poświęcające mało czasu na prace kulinarne mogą przyrządzać je bez trudu. Wystarczy tylko umiejętnie połączyć kilka produktów i można zabłysnąć przed gośćmi. Te kolorowe i apetyczne dania. Polecamy Państwu na każdą okazję i porę roku.
Odpowiedzialność: | wybór i adapt. Anna Reda, zdj. Roman Andrasik [et al.] | ||||
Seria: | Biblioteczka Poradnika Domowego / Prószyński i S-ka | ||||
Hasła: | Kucharstwo Surówki i sałatki - przepisy kulinarne | ||||
Zawiera: | Zobacz zawartość indeks [174-175] s. | ||||
Adres wydawniczy: | Warszawa: Prószyński Media Sp. z o. o., cop. 2010 | ||||
Opis fizyczny: | 175, [1] s., fot. (kolor.), 23 cm Uwagi: | nr indeksu 239844. Na str. tyt.: 167 przepisów. | Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)